Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("LACTOSERUM DESHYDRATE")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 67

  • Page / 3
Export

Selection :

  • and

FEEDING VALUE OF CORN SILAGE CONTAINING ADDED UREA AND DRIED WHEY = VALEUR NUTRITIVE D'ENSILAGE DE MAIS ADDITIONNE D'UREE ET DE LACTOSERUM EN POUDRESCHINGOETHE DJ; BEARDSLEY GL.1975; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 58; NO 2; PP. 196-201; BIBL. 16 REF.Article

REVERSIBILITY OF WATER VAPOR SORPTION BY COTTAGE CHEESE WHEY SOLIDS = REVERSIBILITE DE SORPTION DE LA VAPEUR D'EAU PAR L'EXTRAIT SEC DU SERUM DE FROMAGE BLANCBERLIN E; ANDERSON BA.1975; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 58; NO 1; PP. 25-29; BIBL. 12 REF.Article

CONSIDERATIONS SUR L'UTILISATION DU LACTOSERUM DANS L'INDUSTRIE ALIMENTAIRECASALIS J.1975; REV. LAIT. FR.; FR.; DA. 1975; NO 332; PP. 403-419 (8 P.)Article

L'ALLAITEMENT ARTIFICIEL DES AGNEAUX. IV. COMPARAISON DE DIFFERENTES SOURCES DE MATIERES AZOTEES EN REMPLACEMENT DE LA POUDRE DE LAITTHERIEZ M; PROTAIS M; MOLENAT G et al.1974; ANN. ZOOTECH.; FR.; DA. 1974; VOL. 23; NO 3; PP. 325-341; ABS. ANGL.; BIBL. 17 REF.Article

COMPARISON OF FISH PROTEIN SOURCES AND MILK BY-PRODUCTS IN MILK REPLACERS FOR CALVES = COMPARAISON DES SOURCES DE PROTEINES DE POISSON ET DE SOUS-PRODUITS DU LAIT DANS DES ALIMENTS D'ALLAITEMENT POUR LES VEAUXGORRILL ADL; NICHOLSON JWG; LARMOND E et al.1975; CANAD. J. ANIMAL SCI.; CANADA; DA. 1975; VOL. 55; NO 2; PP. 269-278; ABS. FR.; BIBL. 20 REF.Article

LE LACTOSERUM. UNE IMPORTANTE SOURCE DE PROTEINES1974; TECHNICIEN DU LAIT; FR.; DA. 1974; PP. 27-37 (8 P.); BIBL. 13 REF.Article

STORAGE STABILITY OF DRIED SWEET CHEESE WHEY = STABILITE EN COURS DE CONSERVATION DU LACTOSERUM DE FROMAGERIE DOUX EN POUDREKEHRBERG NL; JOHNSON JM.1975; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 40; NO 3; PP. 644-646; BIBL. 13 REF.Article

INFLUENCE DU LACTOSERUM DESHYDRATE SUR LA TENEUR EN COMPOSES CARBONYLES VOLATILS DU PAIN ET DES PRODUITS SEMI-FINISMARKIANOVA LM; DEMCHUK AP; CHUMACHENKO NA et al.1975; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1975; NO 4; PP. 25-28; BIBL. 2REF.Article

LE LACTOSERUM - UN ALIMENT POUR QUI. VALEUR ALIMENTAIRE ET AVENIR D'UN SOUS-PRODUITDE LA BOURDONNAYE A.1974; REV. LAIT FR.; FR.; DA. 1974; NO 323; PP. 541-567 (11 P.); BIBL. 13 REF.Article

COMPOSITIONAL ANALYSIS OF WHEY POWDERS USING NEAR INFRARED DIFFUSE REFLECTANCE SPECTROSCOPY = ANALYSE, PAR SPECTROSCOPIE DE REFLECTANCE DANS LE PROCHE INFRAROUGE, DE LA COMPOSITION DES POUDRES DE LACTOSERUMBAER RJ; FRANK JF; LOEWENSTEIN M et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 959-989; 4 P.; BIBL. 20 REF.; 6 FIG./2 TABL.Article

DETERMINATION OF OROTIC ACID IN WHEY AND MODIFIED WHEY PRODUCTSEMPIE MW; MELACHOVRIS N.1978; J. DAIRY SCI.; USA; DA. 1978; VOL. 61; NO 6; PP. 683-687; BIBL. 11 REF.Article

COLORIMETRIC METHOD FOR RESIDUAL ANNATTO IN DRY WHEY = METHODE COLORIMETRIQUE DE DOSAGE DU ROCOU RESIDUEL DANS LE LACTOSERUM EN POUDREHAMMOND EG; CHANG J; REINBOLD GW et al.1975; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 58; NO 9; PP. 1365-1366Article

ESSAI DE SECHAGE DU LACTOSERUM DOUX DE L'USINE DE MADELA A PLANA PRES DE LUZNICIFULIN F.1976; PRUMYSL POTRAVIN; CESKOSL.; DA. 1976; VOL. 27; NO 4; PP. 207-208Article

MISE AU POINT ET ETUDE DE FORMULATIONS D'ALIMENTS COMPOSES POUR POULETS DE CHAIR EN UTILISANT DES MATIERES PREMIERES BULGARES. I.EVALUATION DE L'EFFET DU LACTOSERUM DESHYDRATEPETKOVA G; TSVETANOV I; BALBONOV D et al.1976; ZHIVOTNOVAD. NAUKI; BALG.; DA. 1976; VOL. 13; NO 1; PP. 75-81; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 8REF.Article

POSSIBILITES ACTUELLES DU SECHAGE DU LACTOSERUMFORMAN L.1976; PRUMYSL POTRAVIN; CESKOSL.; DA. 1976; VOL. 27; NO 4; PP. 208-209; BIBL. 4 REF.Article

CHEMICAL COMPOSITION OF UREA-TREATED CORN SILAGE CONTAINING ADDED DRIED WHEY OR WHEY PRODUCTS = COMPOSITION CHIMIQUE DE L'ENSILAGE DE MAIS TRAITE A L'UREE AVEC ADDITION DE LACTOSERUM OU DE PRODUITS DERIVES DU LACTOSERUM EN POUDRESCHINGOETHE DJ; BEARDLEY GL; MULLER LD et al.1974; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 57; NO 12; PP. 1511-1515; BIBL. 12 REF.Article

BOLOGNA PRODUCT CHARACTERISTICS AS INFLUENCED BY VARIOUS SOURCES AND LEVELS OF COTTAGE CHEESE WHEY = PROPRIETES DES SAUCISSES DE TYPE BOLOGNE EN FONCTION DE L'APPORT DE LACTOSERUM DE FROMAGE BLANC DE DIFFERENTES SOURCES ET A DES TAUX VARIESNEER KL; PLIMPTON RF JR; OCKERMAN HW et al.1974; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 39; NO 5; PP. 993-996; BIBL. 16 REF.Article

PRODUCTION AND PROPERTIES OF DEPROTEINIZED WHEY POWDERS = PRODUCTION ET PROPRIETES DES POUDRES DE LACTOSERUM DEPROTEINEESHARGROVE RE; MCDONOUGH FE; LACROIX DE et al.1976; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 59; NO 1; PP. 25-33; BIBL. 17 REF.Article

ZUR KORNGROESSENVERTEILUNG VON KOMPONENTEN FUER MILCHAUSTAUSCHER = GRANULOMETRIE DES CONSTITUANTS DES SUCCEDANES DE LAITGIESSLER H; PALMEDO H.1974; LANDWIRTSCH. FORSCH.; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 27; NO 3-4; PP. 343-348; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 10 REF.Article

MILCHPULVER, MOLKENPULVER UND LAKTOSE - ZAEHLUNG VON MIKROORGANISMEN - KOLONIEZAEHLUNG BEI 30OC = LAIT DESHYDRATE, LACTOSERUM DESHYDRATE ET LACTOSE. NUMERATION DES MICROORGANISMES. NUMERATION DES COLONIES A 30OC1983; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1983; VOL. 38; NO 2; PP. 87-90Article

RAPID DETERMINATION OF ALPHA -LACTOSE IN WHEY POWDERS BY DIFFERENTIAL SCANNING CALORIMETRY.ROSS KD.1978; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1978; VOL. 61; NO 2; PP. 255-259; BIBL. 14 REF.Article

NUTRITIONAL COMPOSITION OF SWEET- AND ACID-TYPE DRY WHEYS. II. VITAMIN, MINERAL, AND CALORIE CONTENTS.GLASS L; HEDRICK TI.1977; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 60; NO 2; PP. 190-196; BIBL. 24 REF.Article

EVALUATION OF DRIED WHEY IN CONCENTRATE MIXTURES FOR LACTATING DAIRY COWS.SCHINGOETHE DJ; LUDENS F; TUCKER WL et al.1976; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 59; NO 8; PP. 1466-1470; BIBL. 11 REF.Article

NUTRITIONAL AND BIOCHEMICAL STUDIES OF WHEY PRODUCTS.FORSUM E; HAMBRAEUS L.1977; J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1977; VOL. 60; NO 3; PP. 370-377; BIBL. 27 REF.Article

PROCESSING OF WHEY BY MEANS OF MEMBRANES AND SOME APPLICATIONS OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE.DE BOER R; DEWIT JN; HIDDINK J et al.1977; J. SOC. DAIRY TECHNOL.; G.B.; DA. 1977; VOL. 30; NO 2; PP. 112-120; BIBL. 31 REF.Article

  • Page / 3